‘t Bloemenhuus

‘t Bloemenhuus is een Bloemist gelegen aan Staverdenseweg 27 in Elspeet.

Meer informatie over ‘t Bloemenhuus in Elspeet

t Bloemenhuus is een gezellige winkel in Elspeet waar je terecht kunt voor losse bloemen, boeketten, planten, potten, vazen en meer. Ze zijn gespecialiseerd in rouwwerk, bedrijfsbloemstukken en bruidswerk. Voor bruidswerk bieden ze diverse mogelijkheden zoals boeketten, corsages, bloemwerk voor op de auto, aankleding van de trouwzaal en volledige arrangementen voor feesten en partijen. De prijzen beginnen vanaf €75,00. Bij rouwwerk kunnen bloemen emoties vertolken en bijdragen aan een persoonlijke uitvaart. 't Bloemenhuus adviseert graag bij het maken van de juiste keuze voor rouwbloemwerk. Ze zijn gespecialiseerd in rouwarrangementen, van eenvoudig bloemwerk tot "speciale items". De winkel is via hun webshop 24/7 open en je kunt ze ook volgen op Instagram of via WhatsApp vragen stellen.

Wil je weten wat ‘t Bloemenhuus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ‘t Bloemenhuus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ‘t Bloemenhuus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ‘t Bloemenhuus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar ‘t Bloemenhuus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ‘t Bloemenhuus

Bezoekers bekeken ook