Gemeente Nunspeet - Verleende loterijvergunning (reguliere voorbereidingsprocedure) Uddelerweg 96, 8075CK Elspeet

DeElspeetgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Nunspeet - Verleende loterijvergunning (reguliere voorbereidingsprocedure) Uddelerweg 96, 8075CK Elspeet.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 6 februari 2024 heeft de gemeente Nunspeet besloten de volgende aanvraag loterijvergunning te verlenen: Zaaknummer: Z2023-1715 Aanvraagtype: loterijvergunning Omschrijving: het houden van een loterij op 25 mei 2024 ledenwerving Volleybalvereniging ESV Locatie: Uddelerweg 96, 8075CK Elspeet Gevraagde activiteit(en): •het organiseren van een loterij Procedure: Het besluit is tot stand gekomen middels de reguliere voorbereidingsprocedure Waarom publiceert de gemeente Nunspeet dit bericht? Een loterijvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om voor een bepaalde activiteit toestemming te krijgen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er op deze aanvraag een besluit is genomen waardoor er mogelijk iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? Of wilt u de aanvraag inzien, hiervoor kunt u bellen met (0341) 25 99 11. Om u beter van dienst te kunnen zijn, werken wij alleen op afspraak en vragen wij u het zaaknummer te noemen. Bent u het niet eens met dit besluit? U kunt de gemeente Nunspeet tot 19 maart 2024 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. De termijn voor het indienen van een bezwaar eindigt op 19 maart 2024. U kunt het bezwaar richten aan het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen (burgemeester / burgemeester en wethouders) van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en ten minste het zaaknummer, de naam, het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het bezwaar waartegen het zich richt en de gronden van bezwaar bevatten. Daarnaast raad ik u aan een kopie van het besluit mee te sturen. Een bezwaarschrift kan ook digitaal ingediend worden via het formulier op www.nunspeet.nl. Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden? Door het maken van bezwaar wordt dit besluit niet geschorst. Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank Gelderland vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening.. Dit kan schriftelijk aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U kunt er ook voor kiezen het beroep- en/of verzoekschrift digitaal bij genoemde rechtbank in te dienen via http://mijnrechtspraak.nl/keuze. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 20 00. U moet voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen. Voor meer informatie kunt u onder vermelding van het zaaknummer contact opnemen via gemeente@nunspeet.nl.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deElspeetgids.nl op 09-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elspeet, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElspeetgids.nl
Redactie deElspeetgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elspeet
  2. 1134c151ef1d2d4a79a5f37e0484647f

Gerelateerde berichten