Gemeente Nunspeet -Verlenging beslistermijn omgevingsvergunning Nachtegaalweg 7, 8075AW Elspeet

DeElspeetgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Nunspeet -Verlenging beslistermijn omgevingsvergunning Nachtegaalweg 7, 8075AW Elspeet.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 26 februari 2024 heeft de gemeente Nunspeet besloten de beslistermijn van volgende aanvraag omgevingsvergunning met maximaal zes weken te verlengen: Zaaknummer: Z2023-1729 Aanvraagtype: omgevingsvergunning Omschrijving: het verbouwen van de woning Locatie: Nachtegaalweg 7, 8075AW Elspeet Gevraagde activiteit(en): •het bouwen van een bouwwerk Waarom publiceert de gemeente Nunspeet dit bericht? In een eerdere publicatie is de aanvraag omgevingsvergunning gepubliceerd met daarbij een indicatie van de behandeltermijn. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er gebruik is gemaakt om de beslistermijn met zes weken te verlengen. Heeft u vragen over de procedure? Of wilt u de aanvraag inzien, hiervoor kunt u bellen met (0341) 25 99 11. Om u beter van dienst te kunnen zijn, werken wij alleen op afspraak en vragen wij u het zaaknummer te noemen. Bent u het niet eens met dit besluit? Tegen het verlengen van de beslistermijn kunt u op grond van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaarschrift of zienswijze indienen.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deElspeetgids.nl op 29-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elspeet, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElspeetgids.nl
Redactie deElspeetgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elspeet
  2. 1b120fc6552da9774f33e3f25b6a30a8

Gerelateerde berichten