Gemeente Nunspeet - Ingetrokken APV-vergunning De Brink in Elspeet

DeElspeetgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Nunspeet - Ingetrokken APV-vergunning De Brink in Elspeet.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 23 januari 2024 heeft de gemeente Nunspeet de volgende vergunning ingetrokken: Zaaknummer: Z2023-0146 Intrekking Aanvraagtype: Standplaatsvergunning innemen standplaats op zaterdagochtend Omschrijving: het innemen van een standplaats voor de verkoop van brood, koek en banket Locatie: De Brink in Elspeet Waarom publiceert de gemeente Nunspeet dit bericht? In het verleden heeft de gemeente een vergunning verleend om een bepaalde gevraagde activiteit mogelijk te maken. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat dat de toestemming hiervoor is ingetrokken. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Heeft u vragen over de intrekking van de de vergunning? Hiervoor kunt u bellen met (0341) 25 99 11. Om u beter van dienst te kunnen zijn, werken wij alleen op afspraak en vragen wij u het zaaknummer te noemen. Bent u het niet eens met dit besluit? Indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. De termijn voor het indienen van een bezwaar start op 26 januari 2024 en bedraagt 6 weken. U kunt het bezwaar richten aan het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen (burgemeester / burgemeester en wethouders) van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en ten minste het zaaknummer, de naam, het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het bezwaar waartegen het zich richt en de gronden van bezwaar bevatten. Daarnaast raad ik u aan een kopie van het besluit mee te sturen. Een bezwaarschrift kan ook digitaal ingediend worden via het formulier op www.nunspeet.nl. Door het maken van bezwaar wordt dit besluit niet geschorst. Naast het indienen van bezwaar kunt u ook een voorlopige voorziening bij de Rechtbank Gelderland aanvragen. Hiervoor zijn griffierechten verschuldigd. Voor meer informatie kunt u onder vermelding van het zaaknummer contact opnemen via gemeente@nunspeet.nl.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deElspeetgids.nl op 30-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elspeet, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElspeetgids.nl
Redactie deElspeetgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elspeet
  2. 1b3f7012b416eed871ad69e7acf58439

Gerelateerde berichten