Gemeente Nunspeet - sloopmelding Vierhouterweg 37, 8075BG Elspeet

DeElspeetgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Nunspeet - sloopmelding Vierhouterweg 37, 8075BG Elspeet.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 28 november 2023 heeft de gemeente Nunspeet de volgende sloopmelding ontvangen voor activiteiten waarvoor geen vergunningplicht geldt: Zaaknummer: Z2023-1541 Meldingtype: sloopmelding Omschrijving: het verwijderen van asbest Locatie: Vierhouterweg 37, 8075BG Elspeet Gevraagde activiteit(en): •het slopen van een bouwwerk Waarom publiceert de gemeente Nunspeet dit bericht? Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. De publicatie van deze melding heeft uitsluitend een informatief karakter. De activiteiten uit de melding zijn vergunningvrij, er kunnen daarom geen bezwaren of zienswijzen worden ingediend. Welke actie onderneemt de gemeente? De gemeente heeft gekeken of de melding voldoet aan de vereisten of regels waar de activiteit aan moet voldoen. Gebleken is dat de melding terecht is ingediend en is geaccepteerd. Heeft u vragen over de melding? Of wilt u de melding inzien, hiervoor kunt u bellen met (0341) 25 99 11. Om u beter van dienst te kunnen zijn, werken wij alleen op afspraak en vragen wij u bij het contact het zaaknummer te noemen.

 

Onderwerp: sloopvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deElspeetgids.nl op 09-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Elspeet, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElspeetgids.nl
Redactie deElspeetgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elspeet
  2. 31af220959eddae9c9157a26b52c0988

Gerelateerde berichten