Gemeente Nunspeet - Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning NST01 F 7641 Ds. Van Gilstweg ong. in Elspeet

DeElspeetgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Nunspeet - Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning NST01 F 7641 Ds. Van Gilstweg ong. in Elspeet.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Gemeente Nunspeet maakt bekend dat ten behoeve van onderstaande aanvraag het voornemen bestaat een omgevingsvergunning te verlenen: Zaaknummer: Z2023-0388 Aanvraagtype: omgevingsvergunning Omschrijving: het oprichten van 2 seniorenwoningen Locatie: NST01 F 7641 Ds. Van Gilstweg ong. in Elspeet Gevraagde activiteit(en): •het bouwen van een bouwwerk •handelen in strijd met de ruimtelijke regels Procedure: Het besluit wordt voorbereid middels de uitgebreide voorbereidingsprocedure. Waarom publiceert de gemeente Nunspeet dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om voor een bepaalde activiteit toestemming te krijgen. Met dit bericht laat de gemeente u weten voornemens te zijn de gevraagde vergunning te verlenen waardoor er iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken ligt met ingang vanaf 5 maart 2024 zes weken digitaal ter inzage. Genoemde stukken liggen gelijktijdig ook in het gemeentehuis van Nunspeet ter inzage. Hebt u vragen of wilt u de stukken op het gemeentehuis inzien, hiervoor kunt u bellen met (0341) 25 99 11. Om u beter van dienst te kunnen zijn, werken wij alleen op afspraak en vragen wij u het zaaknummer te noemen. Bent u het niet eens met dit voorgenomen besluit? De vergunning die de gemeente van plan is te verlenen is vastgelegd in de ontwerpbeschikking. U kunt gedurende de tijd dat de ontwerpbeschikking ter inzage ligt mondeling of schriftelijk reageren op het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van een zienswijze. De gemeente Nunspeet bekijkt alle reacties bij het nemen van een definitief besluit. Wanneer u niet reageert op het ontwerpbesluit kunt u later ook niet reageren op het definitieve besluit. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan richten aan (burgemeester / burgemeester en wethouders) van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Voor een mondelinge zienswijze kunt u bellen met (0341) 25 99 11.

 

Onderwerp: bouwvergunningomgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deElspeetgids.nl op 05-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elspeet, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElspeetgids.nl
Redactie deElspeetgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elspeet
  2. 3254440354dddcf6ca060cc679611ef2

Gerelateerde berichten