Gemeente Nunspeet -Verlenging beslistermijn omgevingsvergunning Apeldoornseweg 13, 8075BM Elspeet

DeElspeetgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Nunspeet -Verlenging beslistermijn omgevingsvergunning Apeldoornseweg 13, 8075BM Elspeet.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 16 januari 2024 heeft de gemeente Nunspeet besloten de beslistermijn van volgende aanvraag omgevingsvergunning met maximaal zes weken te verlengen: Zaaknummer: Z2023-1385 Aanvraagtype: omgevingsvergunning Omschrijving: het plaatsen van een bijgebouw Locatie: Apeldoornseweg 13, 8075BM Elspeet Gevraagde activiteit(en): •het bouwen van een bouwwerk •het aanleggen of veranderen van een in- of uitrit Waarom publiceert de gemeente Nunspeet dit bericht? In een eerdere publicatie is de aanvraag omgevingsvergunning gepubliceerd met daarbij een indicatie van de behandeltermijn. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er gebruik is gemaakt om de beslistermijn met zes weken te verlengen. Heeft u vragen over de procedure? Of wilt u de aanvraag inzien, hiervoor kunt u bellen met (0341) 25 99 11. Om u beter van dienst te kunnen zijn, werken wij alleen op afspraak en vragen wij u het zaaknummer te noemen. Bent u het niet eens met dit besluit? Tegen het verlengen van de beslistermijn kunt u op grond van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaarschrift of zienswijze indienen.

 

Onderwerp: bouwvergunningomgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deElspeetgids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elspeet, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElspeetgids.nl
Redactie deElspeetgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elspeet
  2. 3584d2bad50569f6c9b6ed3a76813211

Gerelateerde berichten