Gemeente Nunspeet - Verleende Alcoholwetvergunning (uitgebreide voorbereidingsprocedure) Nachtegaalweg 2g, 8075AX Elspeet

DeElspeetgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Nunspeet - Verleende Alcoholwetvergunning (uitgebreide voorbereidingsprocedure) Nachtegaalweg 2g, 8075AX Elspeet.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 2 januari 2024 heeft de gemeente Nunspeet besloten de volgende aanvraag Alcoholwetvergunning te verlenen: Zaaknummer: Z2023-1436 Aanvraagtype: Alcoholwetvergunning Omschrijving: het paracommercieel uitoefenen van de horeca bij het Kulturhus Locatie: Nachtegaalweg 2g, 8075AX Elspeet Gevraagde activiteit(en): •het verstrekken van alcoholische dranken Procedure: Het besluit is tot stand gekomen middels de uitgebreide voorbereidingsprocedure Waarom publiceert de gemeente Nunspeet dit bericht? Een Alcoholwetvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om voor een bepaalde activiteit toestemming te krijgen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er op deze aanvraag een besluit is genomen waardoor er iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? Het besluit met de bijbehorende stukken liggen met ingang vanaf 5 januari 2024 zes weken digitaal ter inzage (zie link in de publicatie). Genoemde stukken liggen gelijktijdig ook in het gemeentehuis van Nunspeet ter inzage. Hebt u vragen of wilt u de stukken op het gemeentehuis inzien, hiervoor kunt u bellen met (0341) 25 99 11. Om u beter van dienst te kunnen zijn, werken wij alleen op afspraak en vragen wij u het zaaknummer te noemen. Bent u het niet eens met dit besluit? U kunt de rechtbank Gelderland laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet in beroep gaan. U kunt in beroep gaan als de vergunning tegen uw belangen ingaat en u heeft gereageerd op het ontwerp van de vergunning. Een beroepschrift kunt u indienen bij de rechtbank Gelderland, team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Hiervoor zijn grifierechten verschuldigd. De termijn voor het indienen van een beroepschrift start op 6 januari 2024 en bedraagt 6 weken. Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden? Door het indienen van een beroepschrift wordt dit besluit niet geschorst. Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank Gelderland vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U kunt er ook voor kiezen het beroep- en/of verzoekschrift digitaal bij genoemde rechtbank in te dienen via http://mijnrechtspraak.nl/keuze. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 20 00. U moet voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen. Voor meer informatie kunt u onder vermelding van het zaaknummer contact opnemen via gemeente@nunspeet.nl.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deElspeetgids.nl op 05-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elspeet, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deElspeetgids.nl
Redactie deElspeetgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elspeet
  2. 9a102a156d533a275aa265a1d4b337d7

Gerelateerde berichten