Gemeente Nunspeet - Verleende vergunning plaatsen voorwerpen op of aan de openbare weg (reguliere voorbereidingsprocedure) diverse locaties in Nunspeet, Elspeet en Hulshorst

DeElspeetgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Nunspeet - Verleende vergunning plaatsen voorwerpen op of aan de openbare weg (reguliere voorbereidingsprocedure) diverse locaties in Nunspeet, Elspeet en Hulshorst.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 11 december 2023 heeft de gemeente Nunspeet besloten de volgende aanvraag vergunning plaatsen voorwerpen op of aan de openbare weg te verlenen: Zaaknummer: Z2023-1609 Aanvraagtype: vergunning plaatsen voorwerpen op of aan de openbare weg Omschrijving: het tijdelijk plaatsen van borden i.v.m. Anytime Fitness Nunspeet Kerstvakantie Locatie: diverse locaties in Nunspeet, Elspeet en Hulshorst Gevraagde activiteit(en): •Plaatsen van aankondigingsborden Procedure: Het besluit is tot stand gekomen middels de reguliere voorbereidingsprocedure Waarom publiceert de gemeente Nunspeet dit bericht? Een vergunning plaatsen voorwerpen op of aan de openbare weg wordt bij de gemeente aangevraagd om voor een bepaalde activiteit toestemming te krijgen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er op deze aanvraag een besluit is genomen waardoor er mogelijk iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? Of wilt u de aanvraag inzien, hiervoor kunt u bellen met (0341) 25 99 11. Om u beter van dienst te kunnen zijn, werken wij alleen op afspraak en vragen wij u het zaaknummer te noemen. Bent u het niet eens met dit besluit? Indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. De termijn voor het indienen van een bezwaar eindigt op 22 januari 2024. U kunt het bezwaar richten aan het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen (burgemeester / burgemeester en wethouders) van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en ten minste het zaaknummer, de naam, het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het bezwaar waartegen het zich richt en de gronden van bezwaar bevatten. Daarnaast raad ik u aan een kopie van het besluit mee te sturen. Een bezwaarschrift kan ook digitaal ingediend worden via het formulier op www.nunspeet.nl. Door het maken van bezwaar wordt dit besluit niet geschorst. Naast het indienen van bezwaar kunt u ook een voorlopige voorziening bij de Rechtbank Gelderland aanvragen. Hiervoor zijn griffierechten verschuldigd. Voor meer informatie kunt u onder vermelding van het zaaknummer contact opnemen via gemeente@nunspeet.nl.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deElspeetgids.nl op 21-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Elspeet, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElspeetgids.nl
Redactie deElspeetgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elspeet
  2. b01182e914c314cfbcd11e62503d48c4

Gerelateerde berichten