Gemeente Nunspeet - Aanvraag evenementenvergunning Maatweg 47a, 8075BD Elspeet

DeElspeetgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Nunspeet - Aanvraag evenementenvergunning Maatweg 47a, 8075BD Elspeet.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 15 januari 2024 heeft de gemeente Nunspeet de volgende aanvraag evenementenvergunning ontvangen: Zaaknummer: Z2024-0123 Aanvraagtype: evenementenvergunning Omschrijving: het houden van VoerBoerOnTour Truck Meeting op 7 en 8 juni 2024 Locatie: Maatweg 47a, 8075BD Elspeet Gevraagde activiteit(en): •houden van een truckshow/meeting Waarom publiceert de gemeente Nunspeet dit bericht? Een evenementenvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om voor een bepaalde activiteit toestemming te krijgen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning? De gemeente heeft deze aanvraag op 15 januari 2024 ontvangen. De gemeente neemt daarover in de meeste gevallen binnen acht weken een besluit. In enkele gevallen is sprake van een zogenaamde uitgebreide procedure met een behandeltermijn van 26 weken, waarbij ook een ontwerpbesluit ter inzage wordt gelegd. De gemeente publiceert een nieuw bericht als het (ontwerp)besluit is genomen. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over het (ontwerp)besluit bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? Of wilt u de aanvraag inzien, hiervoor kunt u bellen met (0341) 25 99 11. Om u beter van dienst te kunnen zijn, werken wij alleen op afspraak en vragen wij u het zaaknummer te noemen.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deElspeetgids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elspeet, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElspeetgids.nl
Redactie deElspeetgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elspeet
  2. b0876f38ba8b24fb54eb17eec6fc90ac

Gerelateerde berichten