Bakker Piet

Bakker Piet is een Bakkerij gelegen aan Uddelerweg 69 in Elspeet.

Meer informatie over Bakker Piet in Elspeet

Bij Bakker Piet in Elspeet kun je genieten van heerlijk vers brood en banket, bereid met puur Veluws ambacht. In de lunchroom, genaamd de Keuken van Piet, kun je smaak en ambacht ervaren. Er worden ook verschillende evenementen georganiseerd, zoals kinderspeurtochten en choco-workshops. Het brood van Bakker Piet wordt gemaakt met pure granen, vaak afkomstig van het eigen veld en gemalen met windmolens in de streek. Het brood wordt ook gebruikt in diverse uitstekende restaurants, waar het wordt gebruikt voor eigen recepten of unieke creaties van de chef. Het ambachtelijk brood van Bakker Piet heeft een bijzondere smaak en trekt klanten uit de regio aan. Speltbrood is erg populair in Elspeet, waar Bakker Piet gevestigd is. Het brood wordt gemaakt met hoofdingrediënten uit een straal van 20 kilometer rond de bakkerij. Naast brood biedt Bakker Piet ook taart en gebak aan, wat perfect is voor feestelijke gelegenheden. Voor de horeca is Bakker Piet een goede keuze, omdat zij ambachtelijk gebakken brood leveren met vaste levertijden en vriendelijk personeel. De openingstijden van Bakker Piet zijn van maandag tot en met donderdag van 7.00 tot 19.00 uur, op vrijdag van 7.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 7.00 tot 19.00 uur.

Wil je weten wat Bakker Piet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Piet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Piet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Piet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar Bakker Piet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Piet

Bezoekers bekeken ook