Gemeente Nunspeet - Aanvraag loterijvergunning Uddelerweg 96, 8075CK Elspeet

DeElspeetgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Nunspeet - Aanvraag loterijvergunning Uddelerweg 96, 8075CK Elspeet.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 28 december 2023 heeft de gemeente Nunspeet de volgende aanvraag loterijvergunning ontvangen: Zaaknummer: Z2023-1715 Aanvraagtype: loterijvergunning Omschrijving: het houden van een loterij voor ledenwerving jeugd Volleybalvereniging ESV Locatie: Uddelerweg 96, 8075CK Elspeet Gevraagde activiteit(en): •het organiseren van een loterij Waarom publiceert de gemeente Nunspeet dit bericht? Een loterijvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om voor een bepaalde activiteit toestemming te krijgen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent. Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning? De gemeente heeft deze aanvraag op 28 december 2023 ontvangen. De gemeente neemt daarover in de meeste gevallen binnen acht weken een besluit. In enkele gevallen is sprake van een zogenaamde uitgebreide procedure met een behandeltermijn van 26 weken, waarbij ook een ontwerpbesluit ter inzage wordt gelegd. De gemeente publiceert een nieuw bericht als het (ontwerp)besluit is genomen. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over het (ontwerp)besluit bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? Of wilt u de aanvraag inzien, hiervoor kunt u bellen met (0341) 25 99 11. Om u beter van dienst te kunnen zijn, werken wij alleen op afspraak en vragen wij u het zaaknummer te noemen.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deElspeetgids.nl op 12-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elspeet, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElspeetgids.nl
Redactie deElspeetgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elspeet
  2. bb813d923834e742e87449fd1d661fb8

Gerelateerde berichten