Gemeente Nunspeet - evenementenmelding Lichtjeswandeling Elspeet

DeElspeetgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Nunspeet - evenementenmelding Lichtjeswandeling Elspeet.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 10 november 2023 heeft de gemeente Nunspeet de volgende evenementenmelding ontvangen voor activiteiten waarvoor geen vergunningplicht geldt: Zaaknummer: Z2023-1472 Meldingtype: evenementenmelding Omschrijving: het houden van de Lichtjeswandeling op 8 december 2023 in Elspeet Locatie: route door Elspeet van Kulturhus naar Mennorode Gevraagde activiteit(en): •houden van een optocht Waarom publiceert de gemeente Nunspeet dit bericht? Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. De publicatie van deze melding heeft uitsluitend een informatief karakter. De activiteiten uit de melding zijn vergunningvrij, er kunnen daarom geen bezwaren of zienswijzen worden ingediend. Welke actie onderneemt de gemeente? De gemeente heeft gekeken of de melding voldoet aan de vereisten of regels waar de activiteit aan moet voldoen. Gebleken is dat de melding terecht is ingediend en is geaccepteerd. Heeft u vragen over de melding? Of wilt u de melding inzien, hiervoor kunt u bellen met (0341) 25 99 11. Om u beter van dienst te kunnen zijn, werken wij alleen op afspraak en vragen wij u bij het contact het zaaknummer te noemen.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deElspeetgids.nl op 01-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Elspeet, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElspeetgids.nl
Redactie deElspeetgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elspeet
  2. be0ac9f883e050f2bea483baee1c165b

Gerelateerde berichten