FysioHolland Elspeet

FysioHolland Elspeet is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Apeldoornseweg 25 in Elspeet.

Meer informatie over FysioHolland Elspeet in Elspeet

Bij FysioHolland Fysiotherapie Elspeet werken ze sinds 2019 onder de vlag van FysioHolland en bevinden ze zich in een gezondheidscentrum in hartje Elspeet. Ze hebben een grote oefenzaal, een sportzaal, behandelkamers en een eigen parkeergelegenheid. Het team van FysioHolland Fysiotherapie Elspeet bestaat uit verschillende gespecialiseerde fysiotherapeuten en andere medewerkers. Ze werken samen met andere praktijken en zijn aangesloten bij verschillende netwerken. Ze zijn geopend op maandag tot en met donderdag tot 's avonds, hebben contracten met alle zorgverzekeraars, een klanttevredenheid van 9.1 en je kunt binnen 24 uur een afspraak maken. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals behandelingen voor hart-, vaat- en longaandoeningen, manuele therapie, bekkenklachten en algemene fysiotherapie. Daarnaast hebben ze ook nog vestigingen in Garderen en Uddel.

Wil je weten wat FysioHolland Elspeet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FysioHolland Elspeet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FysioHolland Elspeet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FysioHolland Elspeet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar FysioHolland Elspeet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FysioHolland Elspeet

Bezoekers bekeken ook