Ontwerpbestemmingsplan “Schotkampweg 161 Elspeet”

DeElspeetgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan “Schotkampweg 161 Elspeet”.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Met ingang van woensdag 6 december 2023 tot en met dinsdag 16 januari 2024 ligt gedurende zes weken in het gemeentehuis voor eenieder ter inzage het ontwerp van bestemmingsplan “Schotkampweg 161 Elspeet”. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (met identificatienummer: NL.IMRO.0302.BP01161-ow01).Het bestemmingsplan “Schotkampweg 161 Elspeet” wijzigt met name de bestemming “Bedrijven, Agrarische hulpbedrijven” dat nu op het perceel Schotkampweg 161 te Elspeet rust. De nieuwe bestemming wordt “Wonen”.De oude voormalige agrarische bedrijfsgebouwen op het perceel Schotkampweg 161 worden gesloopt. In plaats daarvan wordt een nieuwe woning mogelijk gemaakt. Ook wordt de mogelijkheid geschapen om de oude, nog aanwezige, voormalige bedrijfswoning te slopen en deze te vervangen door een nieuwe woning. In totaal worden dus twee nieuwe burgerwoningen mogelijk gemaakt op het perceel Schotkampweg 161.Indienen zienswijzeGedurende de termijn waarin het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet. Dit kan op de volgende manieren:1.U kunt uw zienswijze schriftelijk indienen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet.2.U kunt uw zienswijze mondeling naar voren brengen, door contact op te nemen met het Team Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting via telefoonnummer (0341) 25 99 11.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deElspeetgids.nl op 06-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Elspeet, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElspeetgids.nl
Redactie deElspeetgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elspeet
  2. gmb-2023-518463

Gerelateerde berichten