Gemeente Nunspeet - Vrijkomende standplaats - Aanvraag verlenging standplaatsvergunning plein De Brink (hoek Apeldoornseweg/Vierhouterweg) in Elspeet

DeElspeetgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Nunspeet - Vrijkomende standplaats - Aanvraag verlenging standplaatsvergunning plein De Brink (hoek Apeldoornseweg/Vierhouterweg) in Elspeet.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 7 december 2023 heeft de gemeente Nunspeet de volgende aanvraag standplaatsvergunning ontvangen:Zaaknummer: Z2023-1600Aanvraagtype: standplaatsvergunningOmschrijving: het innemen van een standplaats voor de verkoop van vis (verlenging)Locatie: plein De Brink (hoek Apeldoornseweg/Vierhouterweg) in ElspeetGevraagde activiteit(en): •innemen van een standplaatsUitvoering StandplaatsenbeleidDe standplaatsaanvraag voor plein De Brink in Elspeet sluit aan op een aflopende standplaatsvergunning (verlenging). Conform het gemeentelijk beleid worden andere gegadigden hierbij in de gelegenheid gesteld om binnen vier weken na deze publicatie hun belangstelling voor de genoemde standplaats kenbaar te maken. Na sluiting wordt bij meerdere gegadigden die aan de gestelde criteria kunnen voldoen, binnen drie weken een loting gehouden.Waarom publiceert de gemeente Nunspeet dit bericht? Een standplaatsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om voor een bepaalde activiteit toestemming te krijgen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning? De gemeente heeft deze aanvraag op 7 december 2023 ontvangen. De gemeente neemt daarover in de meeste gevallen binnen acht weken een besluit. In enkele gevallen is sprake van een zogenaamde uitgebreide procedure met een behandeltermijn van 26 weken, waarbij ook een ontwerpbesluit ter inzage wordt gelegd. De gemeente publiceert een nieuw bericht als het (ontwerp)besluit is genomen. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over het (ontwerp)besluit bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? Of wilt u de aanvraag inzien, hiervoor kunt u bellen met (0341) 25 99 11. Om u beter van dienst te kunnen zijn, werken wij alleen op afspraak en vragen wij u het zaaknummer te noemen.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deElspeetgids.nl op 21-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Elspeet, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElspeetgids.nl
Redactie deElspeetgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elspeet
  2. gmb-2023-547926

Gerelateerde berichten