Gemeente Nunspeet -Verlenging beslistermijn omgevingsvergunning Schotkampweg 175, 8075RD Elspeet

DeElspeetgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Nunspeet -Verlenging beslistermijn omgevingsvergunning Schotkampweg 175, 8075RD Elspeet.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 7 december 2023 heeft de gemeente Nunspeet besloten de beslistermijn van volgende aanvraag omgevingsvergunning met maximaal zes weken te verlengen:Zaaknummer: Z2023-1333Aanvraagtype: omgevingsvergunningOmschrijving: het starten van een Bed&StableLocatie: Schotkampweg 175, 8075RD ElspeetGevraagde activiteit(en): •handelen in strijd met de ruimtelijke regelsWaarom publiceert de gemeente Nunspeet dit bericht? In een eerdere publicatie is de aanvraag omgevingsvergunning gepubliceerd met daarbij een indicatie van de behandeltermijn. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er gebruik is gemaakt om de beslistermijn met zes weken te verlengen.Heeft u vragen over de procedure? Of wilt u de aanvraag inzien, hiervoor kunt u bellen met (0341) 25 99 11. Om u beter van dienst te kunnen zijn, werken wij alleen op afspraak en vragen wij u het zaaknummer te noemen.Bent u het niet eens met dit besluit? Tegen het verlengen van de beslistermijn kunt u op grond van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaarschrift of zienswijze indienen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deElspeetgids.nl op 21-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Elspeet, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElspeetgids.nl
Redactie deElspeetgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elspeet
  2. gmb-2023-547928

Gerelateerde berichten