Gemeente Nunspeet - Verleende omgevingsvergunning (reguliere voorbereidingsprocedure) Hooiweg 176, 8075PZ Elspeet

DeElspeetgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Nunspeet - Verleende omgevingsvergunning (reguliere voorbereidingsprocedure) Hooiweg 176, 8075PZ Elspeet.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 2 januari 2024 heeft de gemeente Nunspeet besloten de volgende aanvraag omgevingsvergunning te verlenen:Zaaknummer: Z2023-1474Aanvraagtype: omgevingsvergunningOmschrijving: het wijzigen van de aanbouw en bouwen van een overkappingLocatie: Hooiweg 176, 8075PZ ElspeetGevraagde activiteit(en): •het bouwen van een bouwwerkProcedure:Het besluit is tot stand gekomen middels de reguliere voorbereidingsprocedureWaarom publiceert de gemeente Nunspeet dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om voor een bepaalde activiteit toestemming te krijgen. Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er op deze aanvraag een besluit is genomen waardoor er mogelijk iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? Of wilt u de aanvraag inzien, hiervoor kunt u bellen met (0341) 25 99 11. Om u beter van dienst te kunnen zijn, werken wij alleen op afspraak en vragen wij u het zaaknummer te noemen.Bent u het niet eens met dit besluit? U kunt de gemeente Nunspeet tot 19 februari 2024 laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat.indien u belanghebbende bent kunt u bezwaar maken tegen het besluit. De termijn voor het indienen van een bezwaar eindigt op 19 februari 2024. U kunt het bezwaar richten aan het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen (burgemeester / burgemeester en wethouders) van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en ten minste het zaaknummer, de naam, het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het bezwaar waartegen het zich richt en de gronden van bezwaar bevatten. Daarnaast raad ik u aan een kopie van het besluit mee te sturen. Een bezwaarschrift kan ook digitaal ingediend worden via het formulier op www.nunspeet.nl.Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden? Door het maken van bezwaar wordt dit besluit niet geschorst. Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank Gelderland vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening.. Dit kan schriftelijk aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. U kunt er ook voor kiezen het beroep- en/of verzoekschrift digitaal bij genoemde rechtbank in te dienen via http://mijnrechtspraak.nl/keuze. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via het telefoonnummer 088 361 20 00. U moet voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.Voor meer informatie kunt u onder vermelding van het zaaknummer contact opnemen via gemeente@nunspeet.nl.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deElspeetgids.nl op 09-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elspeet, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deElspeetgids.nl
Redactie deElspeetgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elspeet
  2. gmb-2024-14022

Gerelateerde berichten