Gemeente Nunspeet - melding milieuactiviteit Krommeweg 34, 8075AZ Elspeet

DeElspeetgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Nunspeet - melding milieuactiviteit Krommeweg 34, 8075AZ Elspeet.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 9 augustus 2023 heeft de gemeente Nunspeet de volgende melding milieuactiviteit ontvangen voor activiteiten waarvoor geen vergunningplicht geldt:Zaaknummer: Z2024-0386Meldingtype: melding milieuactiviteitOmschrijving: het in gebruik hebben van een ondergrondse propaantankLocatie: Krommeweg 34, 8075AZ ElspeetGevraagde activiteit(en): •milieubelastende activiteitWaarom publiceert de gemeente Nunspeet dit bericht? Met dit bericht laat de gemeente u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. De publicatie van deze melding heeft uitsluitend een informatief karakter. De activiteiten uit de melding zijn vergunningvrij, er kunnen daarom geen bezwaren of zienswijzen worden ingediend.Welke actie onderneemt de gemeente? De gemeente heeft gekeken of de melding voldoet aan de vereisten of regels waar de activiteit aan moet voldoen. Gebleken is dat de melding terecht is ingediend en is geaccepteerd.Heeft u vragen over de melding? Of wilt u de melding inzien, hiervoor kunt u bellen met (0341) 25 99 11. Om u beter van dienst te kunnen zijn, werken wij alleen op afspraak en vragen wij u bij het contact het zaaknummer te noemen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deElspeetgids.nl op 01-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Elspeet, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deElspeetgids.nl
Redactie deElspeetgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Elspeet
  2. gmb-2024-93793

Gerelateerde berichten