Haarden Centrum Nederland

Haarden Centrum Nederland is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Nachtegaalweg 21 in Elspeet.

Meer informatie over Haarden Centrum Nederland in Elspeet

Haarden Centrum Nederland is dé kachel- en haardenzaak van Nederland en biedt een ruim assortiment aan haarden en kachels van hoge kwaliteit. Ze hebben gashaarden, elektrische haarden en houtkachels, die allemaal zorgen voor sfeer en warmte in huis. De elektrische haarden zijn er in verschillende categorieën, zoals met led-verlichting, waterdamp en lichtprojectie. Een houtkachel kan specifiek een ruimte verwarmen en bespaart op de energierekening. Haarden Centrum Nederland heeft een eigen montageteam dat helpt bij de installatie van de haarden en kachels en biedt ook service en onderhoud. Ze verkopen haarden en kachels van verschillende merken, zoals Faber, Dru en Wanders, en hebben showrooms in Elspeet en Lunteren waar je de producten kunt bekijken. De showroom in Elspeet is zonder afspraak te bezoeken, terwijl je voor de showroom in Lunteren een afspraak moet maken. Haarden Centrum Nederland streeft ernaar om jouw droom op het gebied van haarden en kachels te verwezenlijken en creëert een centraal punt van warmte en design in je woning.

Wil je weten wat Haarden Centrum Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarden Centrum Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarden Centrum Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarden Centrum Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar Haarden Centrum Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarden Centrum Nederland

Bezoekers bekeken ook