HAP Polderman

HAP Polderman is een Medische kliniek gelegen aan Heetkamp 8 in Elspeet.

Meer informatie over HAP Polderman in Elspeet

Op de website van Huisartsenpraktijk Polderman kunt u alle informatie vinden over de praktijk. Er is nieuws over het gebrek aan personeel en de COVID-vaccinaties die worden verricht door de GGD. Vanwege drukte kan het zijn dat u langer moet wachten aan de telefoon of dat uw mail later wordt beantwoord. Er is een nieuwe doktersassistente genaamd Irene Veldman en een stagiaire genaamd Marianne Krol - Koetsier. De praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten, maar er is nog wel plek voor nieuwe gezinsleden. Ze zijn op zoek naar een enthousiaste collega huisarts voor vaste waarneming. Er is een telefooncentrale met een keuzemenu en een receptenlijn voor het bestellen van herhaalrecepten. De prikpost van Gelre Ziekenhuizen is tijdelijk gesloten maar zal op 4 augustus weer geopend zijn. Bloedafname is alleen op afspraak mogelijk. Voor verdere informatie kunt u terecht op de website van Gelre Ziekenhuizen. De praktijk hoopt u via de website beter te kunnen informeren en staat open voor reacties en opmerkingen.

Wil je weten wat HAP Polderman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HAP Polderman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HAP Polderman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HAP Polderman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar HAP Polderman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HAP Polderman

Bezoekers bekeken ook