Heidezicht

Heidezicht is een Bed & Breakfast gelegen aan Oude Garderenseweg 105 in Elspeet.

Meer informatie over Heidezicht in Elspeet

Heidezicht is een unieke Bed & Breakfast gelegen in het heidegebied de Kleine Kolonie, vlakbij het gezellige dorp Elspeet. De B&B beschikt over mooie hotelkamers met comfortabele bedden en een eigen badkamer. In de gastenlounge wordt 's ochtends een heerlijk ontbijt geserveerd met lokale en biologische producten en verse eitjes van eigen kippen. Daarnaast heeft Heidezicht ook een vakantiehuisje met vrij uitzicht over de heide, geschikt voor 2-3 personen. De omgeving van Heidezicht biedt talloze mogelijkheden voor leuke dagjes uit, zoals wandelen en fietsen in de mooie natuur van de Veluwe, het bezoeken van kastelen en mooie dorpjes, en het verkennen van oude havenstadjes zoals Harderwijk en Elburg. Park de Hoge Veluwe is ook niet ver weg.

Wil je weten wat Heidezicht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heidezicht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heidezicht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heidezicht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar Heidezicht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heidezicht

Bezoekers bekeken ook