Herberg de Zwaan Elspeet

Herberg de Zwaan Elspeet is een Herberg gelegen aan Uddelerweg 6-8 in Elspeet.

Meer informatie over Herberg de Zwaan Elspeet in Elspeet

Herberg de Zwaan is een klein monumentaal hotel in het dorp Elspeet op de Veluwe. Het hotel is volledig gerestaureerd en beschikt over 13 kamers en een Spijslokaal waar gasten kunnen genieten van eten en drinken. Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers en levensgenieters, met bossen, zandverstuivingen en heide in de omgeving. Daarnaast zijn steden zoals Harderwijk, Apeldoorn en Elburg gemakkelijk te bereiken met de fiets. Het hotel wordt gerund door Erik en Petra van Wijk, die hun ervaring in de horeca hebben gecombineerd met hun liefde voor de natuur en gastvrijheid. Ze bieden tips en hotspots aan om te genieten van een ontspannen verblijf in de prachtige omgeving.

Wil je weten wat Herberg de Zwaan Elspeet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Herberg de Zwaan Elspeet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Herberg de Zwaan Elspeet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Herberg de Zwaan Elspeet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar Herberg de Zwaan Elspeet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Herberg de Zwaan Elspeet

Bezoekers bekeken ook