Het Woonhuis - Woonwinkel in nieuw landelijk wonen

Het Woonhuis - Woonwinkel in nieuw landelijk wonen is een Meubelwinkel gelegen aan Nunspeterweg 83 in Elspeet.

Meer informatie over Het Woonhuis - Woonwinkel in nieuw landelijk wonen in Elspeet

Het Woonhuis is een woonwinkel die complete woninginrichting en inspirerende collecties meubels en accessoires biedt. Ze hebben alles wat je nodig hebt om je huis compleet in te richten of te stylen, zoals meubels, verlichting, bedden, woonaccessoires en stofferingen. Ze hebben ook een breed assortiment aan gordijnen, vloerbedekking, vloeren, traplopers en vloerkleden. Het Woonhuis is een familiebedrijf dat in 40 jaar tijd is uitgegroeid tot een landelijk bekend merk. Ze stellen hun collecties zorgvuldig samen en hebben ook meubels en accessoires die extra aandacht verdienen. Je kunt een showroomafspraak maken om te zien wat ze allemaal in huis hebben. Daarnaast bieden ze ook cadeaubonnen aan en kun je inspirerende interieurs bekijken op hun website.

Wil je weten wat Het Woonhuis - Woonwinkel in nieuw landelijk wonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Woonhuis - Woonwinkel in nieuw landelijk wonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Woonhuis - Woonwinkel in nieuw landelijk wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Woonhuis - Woonwinkel in nieuw landelijk wonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar Het Woonhuis - Woonwinkel in nieuw landelijk wonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Woonhuis – Woonwinkel in nieuw landelijk wonen

Bezoekers bekeken ook