Huisartsenpraktijk Polderman

Huisartsenpraktijk Polderman is een Arts gelegen aan Heetkamp 8 in Elspeet.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Polderman in Elspeet

Op de website van Huisartsenpraktijk Polderman kunt u alle informatie vinden over de praktijk. Vanwege een gebrek aan personeel werken er mensen in de praktijk en wordt er gevraagd om voorzichtig met hen om te gaan. In 2023 zullen COVID-vaccinaties worden uitgevoerd door de GGD. Vanwege de toenemende druk op de huisartsenzorg kan het zijn dat u langer moet wachten aan de telefoon of dat uw mail later wordt beantwoord. Er is een nieuwe doktersassistente genaamd Irene Veldman toegevoegd aan het team. Daarnaast loopt Marianne Krol-Koetsier als stagiaire in de praktijk. De praktijk is momenteel gesloten voor nieuwe patiënten, maar er is nog wel plek voor nieuwe gezinsleden. Er wordt een enthousiaste collega huisarts gezocht voor vaste waarneming. De praktijk beschikt over een telefooncentrale met een keuzemenu. De prikpost van Gelre Ziekenhuizen op de praktijk is gesloten van 3 juli t/m 28 juli 2023, maar is weer geopend op 4 augustus. Bloedafname kan alleen op afspraak op vrijdagochtend. Verder kunnen herhaalrecepten besteld worden via de receptenlijn. De praktijk hoopt met de website de patiënten beter te kunnen informeren en staat open voor reacties en opmerkingen.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Polderman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Polderman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Polderman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Polderman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Polderman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Polderman

Bezoekers bekeken ook