Kapsaloon louise

Kapsaloon louise is een Kapper gelegen aan Staverdenseweg 9B in Elspeet.

Meer informatie over Kapsaloon louise in Elspeet

Kapsalon Louise is een kapsalon in Elspeet en omstreken. Ze werken alleen op afspraak en bieden verschillende diensten aan, zoals knippen, kleuren, opsteken, wenkbrauwen, bruidskapsels en permanenten. De tarieven voor de behandelingen variëren en er zijn ook speciale tarieven voor kinderen. Het team van Kapsalon Louise bestaat uit Lisette en eigenaresse Louise, die al lange tijd werkzaam zijn in het kappersvak. Ze streven ernaar om mensen mooi te maken en hen met een fijn gevoel naar huis te laten gaan. De openingstijden van de salon zijn op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen.

Wil je weten wat Kapsaloon louise verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsaloon louise of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsaloon louise? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsaloon louise het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar Kapsaloon louise reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsaloon louise

Bezoekers bekeken ook