Lederbewerking C.J. de Vree

Lederbewerking C.J. de Vree is een gelegen aan Nachtegaalweg 67 in Elspeet.

Meer informatie over Lederbewerking C.J. de Vree in Elspeet

Cornelis Meubels in Elspeet zet het ambachtelijke werk van Beveko Meubel Industrie voort. Ze bieden lederbewerking, maatwerk, lederen vellen en restauraties aan. Onlangs hebben ze een nieuwe kansel, lezenaar en doopvont opgeleverd bij een verbouwde kerk in Terwolde de Vecht. Hun website is nog in ontwikkeling, maar ze hebben wel een catalogus beschikbaar. Er wordt ook gewerkt aan een vernieuwde website. Ze leveren meubels en meubelstukken zoals dressoirs, salontafels, bijzettafels en drumtafels. Daarnaast bieden ze ook advies op het gebied van interieur en woninginrichting. Ze werken met materialen zoals eiken, mahonie, kersen en noten. Ze leveren hun producten in Gelderland en omgeving, zoals Nunspeet, Apeldoorn, Harderwijk, Ermelo, Zwolle en Amersfoort.

Wil je weten wat Lederbewerking C.J. de Vree verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lederbewerking C.J. de Vree of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lederbewerking C.J. de Vree? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lederbewerking C.J. de Vree het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar Lederbewerking C.J. de Vree reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lederbewerking C.J. de Vree

Bezoekers bekeken ook