Op de Brink

Op de Brink is een Restaurant gelegen aan Apeldoornseweg 6 in Elspeet.

Meer informatie over Op de Brink in Elspeet

Het restaurant op de Brink heeft een uitgebreid menu met diverse voorgerechten, hoofdgerechten, kindergerechten, classics, arrangementen, desserts, speciale koffie en soepen. Voor het voorgerecht kan je onder andere kiezen uit brood met smeersels, tomaat-pompoensoep, uiensoep, paddenstoelen en carpaccio. De hoofdgerechten bestaan onder andere uit bospaddenstoelenrisotto, eendenborst, biefstuk, kabeljauw en scholfilet. Voor de kinderen zijn er frietjes met frikandel, kroket of chickenbites. De classics bevatten onder andere de Brinkburger Classic, brie burger, schnitzel, spareribs en kipsaté. Er zijn ook verschillende arrangementen zoals high tea, high beer, high wine en high cocktail. Het dessertmenu biedt diverse opties zoals huisgemaakt ijs, friandises, crème brûlée, speculoos cheesecake, appel crumble, Schwarzwalder Kirsch, dame blanche, affogato, kaasplankje en Rondje voor de keuken. Daarnaast zijn er ook speciale koffieopties zoals iced coffee, Irish coffee, French coffee, Spanish coffee, Italian coffee, Licor 43 coffee en Mexican coffee. Tot slot zijn er ook soepen verkrijgbaar, zoals tomaat-pompoensoep en uiensoep.

Wil je weten wat Op de Brink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Op de Brink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Op de Brink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Op de Brink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar Op de Brink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Op de Brink

Bezoekers bekeken ook