Op de Heide

Op de Heide is een Voetbalclub gelegen aan Uddelerweg 100 in Elspeet.

Meer informatie over Op de Heide in Elspeet

Het laatste nieuws uit Beekbergen is dat er een vrije dag is vanwege dankdag en er daarom geen training is. Verder is er een nieuwe pupil van de week, Jordy Dijkgraaf, gekozen. Daarnaast is er goed nieuws voor de club, want Schuiteman Grondwerk & Kunstgras is een nieuwe 4 Sterren Sponsor geworden. In de agenda staan er geen specifieke evenementen vermeld. Op de website is er ook een sectie 'Uitgelicht' waar waarschijnlijk belangrijke nieuwsberichten of artikelen te vinden zijn. Verder is er informatie te lezen over de club zelf en de sponsoren, waaronder de hoofdsponsor en jeugdhoofdsponsor. Tot slot worden mensen aangemoedigd om de club te volgen op sociale media.

Wil je weten wat Op de Heide verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Op de Heide of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Op de Heide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Op de Heide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar Op de Heide reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Op de Heide

Bezoekers bekeken ook