Oudendorp IT Consultancy

Oudendorp IT Consultancy is een IT-consultancy gelegen aan Stakenbergweg 22 in Elspeet.

Meer informatie over Oudendorp IT Consultancy in Elspeet

Frans Oudendorp is een zelfstandig IT-professional met meer dan 20 jaar ervaring in de IT, vooral op het gebied van Microsoft Security, Identiteit en Werkplek oplossingen. Hij biedt diensten aan op het gebied van implementatie, advies, architectuur en volledige realisatie van hulpmiddelen zoals Microsoft 365 Security, Microsoft Sentinel, Azure Active Directory en Microsoft Intune. Hij is ook erkend als Microsoft MVP in de Security categorie sinds 2022. Naast Consultancy / Architecture biedt hij ook Interim IT Management diensten aan en is hij beschikbaar voor second opinions, reviews en assessments. Daarnaast biedt hij trainingen aan voor Microsoft Certificeringen. Voor contactinformatie kan er gebeld of gemaild worden naar Frans Oudendorp.

Wil je weten wat Oudendorp IT Consultancy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oudendorp IT Consultancy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oudendorp IT Consultancy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oudendorp IT Consultancy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar Oudendorp IT Consultancy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oudendorp IT Consultancy

Bezoekers bekeken ook