Snackbar 't Tentje

Snackbar 't Tentje is een Snackbar gelegen aan Merelweg 1 in Elspeet.

Meer informatie over Snackbar 't Tentje in Elspeet

Snackbar 't Tentje is een populaire plek voor zowel de lokale bevolking van Elspeet als voor toeristen die het dorp bezoeken. Het restaurant is al jarenlang een begrip en biedt het hele jaar door een gezellige plek om te genieten van eten en drinken. Of je nu binnen zit of op het ruime terras, je kunt genieten van een kopje koffie, patat, een ruime keuze aan snacks en heerlijk ijs. Het restaurant is geliefd vanwege de goede service en de kwaliteit van het eten. Het is dan ook een favoriete plek voor een lunch of een tussendoortje tijdens een bezoek aan Elspeet. Of je nu een bewoner bent of een toerist, Snackbar 't Tentje is zeker een bezoek waard.

Wil je weten wat Snackbar 't Tentje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackbar 't Tentje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackbar 't Tentje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackbar 't Tentje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar Snackbar 't Tentje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackbar ’t Tentje

Bezoekers bekeken ook