VitaalPost geeft vrouwen met vermoeidheidsklachten meer energie

APELDOORN – Orthomoleculair voedingscoach Hanneke Post geeft sinds ruim een jaar voedingsadvies aan vermoeide vrouwen met vage klachten, waardoor zij weer meer energie krijgen. Dagelijks komt Hanneke moeders op het schoolplein tegen die zichzelf door de dag heen slepen. De vermoeidheid heeft vaak een onderliggende oorzaak, zoals een tekort in voedingsstoffen of een darmprobleem. Door de klachten bij de oorzaak aan te pakken, boekt Hanneke goede resultaten in haar praktijk voor orthomoleculaire therapie.

Hanneke opende in februari 2023 de deuren van haar praktijk VitaalPost in Apeldoorn. Daar ontmoet ze vrouwen die zich uitgeblust voelen en ervaren dat ze tekort schieten in hun rol als werknemer, partner en moeder. In haar programma 'Eet je fit, vitaal en energiek' neemt ze haar cliënten aan de hand mee in het eten van de juiste voeding en het volgen van een gezonde leefstijl. Op basis van een uitgebreid gesprek over de klachten en een bloedtest stelt zij een behandeladvies op, met tips over voeding en supplementen.

Hanneke gaat bij haar cliënten op zoek naar de oorzaak van de vermoeidheidsklachten. Ze vergelijkt ons lichaam met de bewuste een emmer: er kan heel veel ballast in, maar er komt een moment dat de emmer over gaat lopen. Dit heeft tot gevolg dat mensen minder energie ervaren, sneller een virus te pakken hebben en allerlei vage klachten ervaren. Door bijvoorbeeld een vitaminetekort op te lossen, de darmflora te herstellen of een schimmel of bacterie op te ruimen, is het lichaam weer in staat meer energie te produceren.

Als je weet hoe ons lichaam energie aanmaakt, snap je dat voeding en leefstijl de sleutel zijn voor meer energie. In tijden van stress heeft het lichaam meer nodig dan gewoonlijk en maakt het aanspraak op reserves. Het is niet vreemd dat juist moeders die tussen werk, speelafspraakjes en de sportclub racen een hogere behoefte aan voedingsstoffen hebben.

Regelmatig verbaast Hanneke zich erover hoe groot de impact van haar programma is: 'Gezondheid is geen doel op zich, maar stelt je in staat het leven te leiden dat je wilt. Vermoeidheid heeft invloed op alle onderdelen van het leven. Het gezin, het werk, het huishouden en relaties komen onder druk te staan. Doordat de meeste mensen een hectisch leven leiden, lijkt vermoeidheid een geaccepteerd probleem. Er valt echter zoveel winst te behalen, dat het blijven rondlopen met vermoeidheid zonde is. Vaak maken eenvoudige voedingstips of het tijdelijk inzetten van een supplement een enorm verschil. Dat stelt vrouwen in staat weer de gezellig partner en leuke moeder te zijn.' Voor meer informatie verwijst Hanneke naar haar website: www.vitaalpost.com.

Lees het volledige artikel bij VitaalPost - Hanneke Post.

Laat dit artikel viral gaan in Elspeet, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deElspeetgids.nl
Redactie deElspeetgids.nl

Nieuws door VitaalPost - Hanneke Post. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. VitaalPost geeft vrouwen met vermoeidheidsklachten meer energie

Gerelateerde berichten