Bleijenberg Bouw & Onderhoud VOF

Bleijenberg Bouw & Onderhoud VOF is een Bouwbedrijf gelegen aan Spoekeboompje 43 in Elspeet.

Meer informatie over Bleijenberg Bouw & Onderhoud VOF in Elspeet

Bleijenberg bouw & onderhoud is een compacte en dynamische onderneming die woningen, schuren en grote projecten bouwt. Het bedrijf wordt sinds 2007 gerund door Wilfred Bleijenberg en Erik van Milligen, die beiden veel werkervaring hebben in de bouwsector. Het bedrijf hecht veel waarde aan betrokkenheid, meedenken en persoonlijk contact met klanten. Ze streven naar duurzaam bouwen en leveren onbetwiste kwaliteit. Als gecertificeerd bouwbedrijf hebben ze wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel staan. De Veluwse werkmentaliteit vormt het fundament van hun succes. Het bedrijf is gevestigd op de Kleine Kolonieweg 156-158 in Elspeet.

Wil je weten wat Bleijenberg Bouw & Onderhoud VOF verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bleijenberg Bouw & Onderhoud VOF of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bleijenberg Bouw & Onderhoud VOF? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bleijenberg Bouw & Onderhoud VOF het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar Bleijenberg Bouw & Onderhoud VOF reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bleijenberg Bouw & Onderhoud VOF

Bezoekers bekeken ook