Veluwsehoutbouw

Veluwsehoutbouw is een Bouwbedrijf gelegen aan in .

Meer informatie over Veluwsehoutbouw in

Van Roekel Landelijke Houtbouw is gespecialiseerd in exclusieve houtbouw op maat. Ze bieden nieuwbouw, verbouw en renovatie aan en hebben een pagina waar je per project een prijs kunt opvragen. De kernwaarden van het bedrijf zijn vakkundig advies, hoge kwaliteit, een eerlijke prijs, tijdige levering, één aanspreekpunt en afspraak is afspraak. Ze bieden diverse mogelijkheden voor luxe houtbouw, zoals het bouwen van een houten huis, bijgebouw, veranda, tuinhuis, tuinkamer, carport of berging/schuur. Ze werken alleen met houten producten die van tevoren in hun werkplaats verwerkt worden, wat resulteert in een korte tijd op de bouwplaats. Het bedrijf heeft ook projecten op het gebied van mantelzorgwoningen, veranda's, tuinkamers en schuren/bergingen. Ze tonen fotoalbums van hun projecten, waaronder een paardenstal in Putten, een moderne veranda en een tuinkamer met lichtstraat. Het bedrijf is gevestigd in Lunteren en biedt verschillende producten aan.

Wil je weten wat Veluwsehoutbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Veluwsehoutbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Veluwsehoutbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veluwsehoutbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar Veluwsehoutbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Veluwsehoutbouw

Bezoekers bekeken ook