Gereformeerde Gemeente In Nederland te Elspeet

Gereformeerde Gemeente In Nederland te Elspeet is een Kerk gelegen aan Oude Hof 12 in Elspeet.

Meer informatie over Gereformeerde Gemeente In Nederland te Elspeet in Elspeet

Bij de gereformeerde gemeente in Nederland te Elspeet is het mogelijk om op zon- en feestdagen mee te luisteren naar de diensten via de website. Daarnaast worden er regionale jongerenavonden georganiseerd genaamd "Ontmoet 17+" waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten rondom het Woord in de regio Barneveld, Uddel, Scherpenzeel en Elspeet. Op de website worden ook lezenswaardige artikelen, brieven en preken verzameld die ook in onze tijd nog veel te zeggen hebben. Verder is er een meldpunt genaamd SMRK waar mensen terecht kunnen als zij zich onveilig voelen in de kerk. Hoewel de kerk een veilige plaats hoort te zijn, is dit helaas niet altijd vanzelfsprekend.

Wil je weten wat Gereformeerde Gemeente In Nederland te Elspeet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Gemeente In Nederland te Elspeet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Gemeente In Nederland te Elspeet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Gemeente In Nederland te Elspeet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar Gereformeerde Gemeente In Nederland te Elspeet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Gemeente In Nederland te Elspeet

Bezoekers bekeken ook