Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland

Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland is een Kerk gelegen aan Vierhouterweg 13 in Elspeet.

Meer informatie over Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland in Elspeet

Op de vergadering van de Commissie van Onderzoek van de OGGiN op 22 januari is er geen student toegelaten. Verder staat er een bevestiging en intrede gepland voor dhr. P. de Boer als lerend ouderling te Echteld-Ochten op zaterdag 25 augustus. De bevestiging zal plaatsvinden om 10.00 uur door ds. G. Gerritsen en de intrede om 14.00 uur. Daarnaast zijn er beroepen uitgebracht op ds. A. Kort, ds. P. van Veen en dhr. H.H. Romkes als lerend ouderling. De diensten van de Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland te Elspeet vinden plaats om 9:30 en 15:00 uur.

Wil je weten wat Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland

Bezoekers bekeken ook