Hotel & Congrescentrum Mennorode

Hotel & Congrescentrum Mennorode is een Hotel gelegen aan Apeldoornseweg 185 in Elspeet.

Meer informatie over Hotel & Congrescentrum Mennorode in Elspeet

Op Hotel Mennorode, gelegen op de Veluwe, kunt u genieten van de gastvrijheid en de prachtige natuur. Het hotel heeft 10 hectare privégrond en ligt aan Kroondomein het Loo. U kunt hier heerlijk fietsen en wandelen, want het Veluwse bos is slechts 1 minuut verwijderd. Als u via de website boekt, ontvangt u 12% korting. Let wel op, op sommige dagen kan er geluidshinder zijn vanwege een (bedrijfs)feest. Naast het hotel kunt u ook kiezen voor een verblijf in een glampingtent, waar u kunt genieten van het uitzicht en de rust. Voor zakelijke bijeenkomsten biedt Hotel Mennorode 35 zalen en is er ruimte voor 300 personen. Ook is er een prachtige stiltetuin aangelegd waar gasten kunnen ontspannen en nieuwe energie kunnen opdoen. En tot slot biedt het hotel onderdak aan enkele gezinnen uit Oekraïne in vakantiewoningen.

Wil je weten wat Hotel & Congrescentrum Mennorode verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel & Congrescentrum Mennorode of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel & Congrescentrum Mennorode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel & Congrescentrum Mennorode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar Hotel & Congrescentrum Mennorode reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel & Congrescentrum Mennorode

Bezoekers bekeken ook