Landgoedhotel Stakenberg

Landgoedhotel Stakenberg is een Hotel gelegen aan Stakenberg 86 in Elspeet.

Meer informatie over Landgoedhotel Stakenberg in Elspeet

Landgoed Stakenberg is een veelzijdig hotel op de Veluwe, ideaal voor fiets- en wandel excursies, rust en natuur, en evenementen. Het hotel ligt in een natuurgebied aan de rand van de Veluwe, op 3,5 km afstand van Elspeet. Het hotel heeft een Bib Hotel award ontvangen van Michelin, wat staat voor goed overnachten tegen betaalbare prijzen. Het hotel beschikt over een restaurant waar gasten kunnen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, lunch en diner. Het hotel heeft 35 hotelkamers en 1 luxe bruidssuite. Daarnaast biedt Landgoed Stakenberg ook bungalows aan op het landgoed, met een mooie vrijstaande ligging voor extra privacy. Voor meer praktische informatie en als trouwlocatie in de gemeente Nunspeet is Veluwe Hotel Stakenberg de ideale keuze. Gasten kunnen zich ook abonneren op de nieuwsbrief van Landgoed Stakenberg om op de hoogte te blijven. Met de unieke arrangementen van het hotel kunnen gasten optimaal genieten van hun verblijf.

Wil je weten wat Landgoedhotel Stakenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoedhotel Stakenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoedhotel Stakenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoedhotel Stakenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar Landgoedhotel Stakenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoedhotel Stakenberg

Bezoekers bekeken ook