MAX Welzijnswinkel

MAX Welzijnswinkel is een Winkel gelegen aan Staverdenseweg 17 in Elspeet.

Meer informatie over MAX Welzijnswinkel in Elspeet

MAX welzijnswinkel is een bedrijf dat zich richt op het mogelijk maken van genieten. Ze willen ervoor zorgen dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen voor verschillende behoeften, zoals veilig douchen, mobiliteit, slapen en zitten. Het bedrijf heeft al 7.500 veilige douches geplaatst en heeft een eigen montageteam. Ze bieden ook gratis en vrijblijvend thuisadvies aan. MAX welzijnswinkel is opgericht in 2014 als een familiebedrijf, maar is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Ze streven naar comfort, veiligheid, kwaliteit en service. Klanten hebben positieve ervaringen met de service en het uitgevoerde werk. Het bedrijf biedt ook een nieuwsbrief aan waarin ze aanbiedingen, uitgelichte artikelen en activiteiten delen.

Wil je weten wat MAX Welzijnswinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MAX Welzijnswinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MAX Welzijnswinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MAX Welzijnswinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar MAX Welzijnswinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MAX Welzijnswinkel

Bezoekers bekeken ook