Van den Hardenberg

Van den Hardenberg is een Winkel gelegen aan Staverdenseweg 71 in Elspeet.

Meer informatie over Van den Hardenberg in Elspeet

Wat ooit begon als een kleine dorpswinkel met medicijnen, is nu uitgegroeid tot een grote winkel van 1000 m2 met alles voor binnen, buiten en dieren. Bij deze bouwmarkt in Elspeet vind je alles wat je nodig hebt voor thuis. Of je nu een schroefje, een verfblik, een wasmand of een overall nodig hebt, zij hebben het allemaal. In de sfeervolle winkel aan de Staverdenseweg word je geholpen door ervaren medewerkers die je voorzien van professioneel advies op maat. Ze bieden ook op maat gemaakte horren aan voor elk raam- en deurtype. Daarnaast hebben ze een breed assortiment aan producten zoals dierbenodigdheden, tuinartikelen, verf, gereedschap, speelgoed, elektra, huishoudelijke artikelen en kleding. Mocht je iets missen of op zoek zijn naar een specifiek product, dan kunnen ze het voor je bestellen. Kortom, bij deze winkel staat vakmanschap, degelijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Wil je weten wat Van den Hardenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van den Hardenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van den Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van den Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Elspeet. Opzoek naar Van den Hardenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van den Hardenberg

Bezoekers bekeken ook